Onze leden krijgen gratis toegang tot onze bibliotheek met een ruim assortiment aan boeken en tijdschriften over Aquarium, Terrarium, Vijver , ....

- Ze kunnen voor een periode van drie weken, gratis een boek lenen om thuis rustig hun boek ter inzage te nemen.
- Na deze periode moeten ze het ontleende boek terugbrengen , in dezelfde staat als toen het meegenomen wordt.
- Het maximaal aantal te lenen boeken is twee.
- Het ontleende boek wordt ingeschreven in een register , waarna na ondertekening van het lid "voor ontvangst" , het boek mag meegenomen worden.
- Niet teruggebrachte boeken zullen aan de ontlener aangerekend worden aan de prijs, voor het aanschaffen van een nieuw boek.

Onze leden kunnen via onze vereniging of B.B.A.T , buitenlandse tijdschriften bestellen aan clubprijzen !!
  - De lijst kunt U terugvinden op anderstaande link.
  - Bent U ge├»nterresseerd ? Neem contact op met de B.B.A.T of met het M.A.V.-bestuur.

Voor de beginnende aquariaan
  Te koop bij de B.B.A.T : Een aquarium beginnen . Uw leidraad voor uw zoetwateraquarium
ISBN 90 803 925 1 0
Belgi├ź : 14 Euro Verzending inbegrepen